‘ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ'-'Αττικοί φούρνοι': Η βιτρίνα της σωματεμπορίας


Οι φούρνοι της ντροπής



Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει γονατίσει τις περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι με μια αλυσίδα φούρνων (Χωριάτικο, Αττικοί φούρνοι) ανοίγουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο επενδύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα όμως λειτουργούν ως βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών και τα στριπτιζάδικα. Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έχουνε συλληφθεί και διαφύγει δύο φορές στο παρελθόν με την κατηγορία ότι διευθύνουν κύκλωμα πορνείας, εμπορίας γυναικών και trafficking που ελέγχει ένα μεγάλο ποσοστό των εκδιδόμενων γυναικών στην Ελλάδα. Από τον έλεγχο που έγινε βρέθηκε ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο κύκλωμα που εμπλέκονται offshore εταιρίες το οποίο συνεργάζεται με μαφιόζικα κυκλώματα της Ρωσίας.Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος έχει ένα βρώμικο ιστορικό που μεταξύ των άλλων ήταν καταζητούμενος από την Interpol ως εγκέφαλος του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος της χώρας.
Μπλεγμένος σε αυτό το κύκλωμα βρέθηκε και ένας απόστρατος αστυνομικός (είχε υποταχθεί λόγω κατάχρησης 70 εκατομμυρίων δραχμών από το ταμείο του Τμήματος Αλλοδαπών). Ο συγκεκριμένος είχε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση εξασφαλίζοντας χαρτιά μέσω των επαφών του για τις εκδιδόμενες γυναίκες. Τώρα είναι υπεύθυνος προσωπικού στους φούρνους “Το Χωριάτικο”.
 Όλα τα παραπάνω δεν θα γινόντουσαν αν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν είχαν αγαστή συνεργασία με τον μεγαλύτερο νταβατζή αυτού του τόπου, την Ελληνική Αστυνομία, και αν δεν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος από την κοινωνία. Δείχνουμε έμπρακτα την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας στις γυναίκες αυτές, οι οποίες ζουν μια φρίκη καθημερινά. Μποϊκοτάρουμε μαζικά τις συγκεκριμένες αλυσίδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν