Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πούλμαν με ξαναμμένες ρωσίδες έτοιμες να ερωτευτούν τον Τσουκαλά, καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου!


ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ TSOUKALAS




 

Από την Άννα Σαπάροβα

Πούλμαν με δίμετρες Ρωσίδες, Σέρβες και Ουκρανές καταφθάνουν στην Αθήνα με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά. Ήδη σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη ο αστικός μύθος του συνδικαλιστή Τsoukala στοιχειώνει τις φαντασιώσεις των κοριτσιών!
Στην Ελλάδα οι κοτσονάτοι συνταξιούχοι παίρνουν εφάπαξ 1.000.000 ευρώ, νούμερο που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητες τόσο τις Ελληνίδες, όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Ήδη τα πρώτα πούλμαν έχουν φθάσει στην Κουμουνδούρου και ξεφορτώνουν καλλονές οι οποίες είναι έτοιμες να ερωτευθούν τον θρυλικό Τσουκαλά. Αίφνης η σύζυγος του τυχερού βουλευτή αισθάνεται σαν την Μισέλ Ομπάμα.
Ο θρυλικός Tsoukalas έχει γίνει ανάρπαστος τιμώντας με τον τρόπο του τον μύθο των Τσουκαλάδων: Aπό τον Τσουκαλά του Ολυμπιακού στον Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ. Το επώνυμο Tsoukalas  πλέον είναι η απόλυτη mounopagida. Μπροστά στο tsoukalas, δεν πιάνουν μία τα επώνυμα Mπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς.
Αν πέρετε τηλέφωνο σε ακριβό εστιατόριο και δώσετε όνομα Τσουκαλάς θα έχετε το καλύτερο τραπέζι. Το ίδιο και στα prive club. Οι ασυναγώνιστοι Τσουκαλάς, Σταθάκης και Τσακαλώτος έρχονται να αντικαταστήσουν στις ευαίσθητες γυναικείες καρδιές τους Ρώσους ολιγάρχες και τον Τζόρζ Κλούνι.
Ο Σταθάκης, ο Τσουκαλάς και ο Τσακαλώτος γκρέμισαν από το βάθρο του ακόμη κι αυτόν τον Ρούντι Ρινάλντι καθώς ακόμη πιο αφροδισιακά και από τον πύρινο επαναστατικό λόγο είναι μερικά τούβλα με 500εύρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν