Εκθεση-κόλαφος Ρακιντζή για τον ΟΚΑΝΑ -Υπάλληλοι με μισθούς 3.000 ευρώ

 Εκθεση-κόλαφος Ρακιντζή για τον ΟΚΑΝΑ -Υπάλληλοι με μισθούς 3.000 ευρώ

«Υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ πήραν αύξηση έως και 182% επί κυρίας Μαλλιώρη, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να συμμορφωθούν με βάση το ενιαίο μισθολόγιο» είπε σε συνέντευξή του ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής τονίζοντας ότι έχει ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος πριν ακόμη τις καταγγελίες του υπουργείου.
Οπως γράφει και το protothema ο κ.Ρακιντζής είπε «το πόρισμα θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα» είπε ο κ. Ρακιντζής αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως «έφτανε ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ να παίρνει 2.500 - 3.000 ευρώ».
«Υπάρχουν τέσσερις εκθέσεις: διαχειριστική, οικονομική, φαρμάκων, λειτουργίας και περιφερειακή. Βρήκαμε αρκετές δυσλειτουργίες και οικονομική ζημία, έργα που δεν είχαν εκπληρωθεί, κονδύλια που πήγαιναν αλλού. Τα πορίσματα τα έστειλα στον εισαγγελέα και ζήτησα την ποινική δίωξη των προηγουμένων της κυρίας Μαλλιώρη διοικήσεων, διότι ήταν για τις διοικήσεις 2007-2009 και το πρώτο μισό του 2010. Ζήτησα, δηλαδή, να ασκηθεί δίωξη κατά των μελών της διοίκησης (του ΟΚΑΝΑ) και της ΔΕΠΑΝΟΜ» συνέχισε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ανακαλύφθηκε «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα σε εγκέφαλο και ανοσοποιητικό

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν