Κουτσούμπας: Καιροσκοπικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ


Πυρά από τον γ.γ. του ΚΚΕ κατά του Αλέξη Τσίπρα για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν. Χαρακτήρισε τυχοδιωκτική την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα" τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους, ενώ στηλίτευσε την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την ευρωπαϊκή επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν.
Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε "τυχοδιωκτική" την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: "Μιλάμε για ένα κόμμα που δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη για αυτά που λέει".
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, έστρεψε τα "πυρά" του και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από τα πόθεν έσχες τους φαίνεται ότι διαθέτουν διόλου ευκαταφρόνητες καταθέσεις και μετοχές και τόνισε:
"Είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις".
Ερωτηθείς για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη ο κ. Κουτσούμας είπε: "Είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός, ένας πρώην υπουργός ένας πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο".
Ο ίδιος κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή πέφτοντας στην "παγίδα" περί αδιάφθορων πολιτικών της οργάνωσης λέγοντας:
"Δεν πρέπει να πέσει στάχτη στα μάτια του λαού επειδή ο Παναγιώταρος και δεν ξέρω ποιος άλλος είχαν μηδέν εισόδημα.
Πώς ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι δυνατόν μια χρονιά ολόκληρη να έχεις μηδέν εισόδημα; Υποτίθεται ότι όλους τους άλλους τους λένε ανεπάγγελτους ότι μόνο αυτοί δουλεύουνε, είναι δουλευταράδες, είναι άνθρωποι της δράσης κλπ. Από που ζούσαν; Ποιος τους τα έδινε ο κ. Μιχαλολιάκος και η κ. Ζαρούλια;".
Πηγή: Mega

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν