Ποιά είναι η βουλευτής που έδωσε «λευκό» Πόθεν Εσχες στη Βουλή

 Ποιά είναι η βουλευτής που έδωσε «λευκό» Πόθεν Εσχες στη Βουλή

Με βάση τη δήλωσή της, δεν διαθέτει το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν ένα ευρώ και παρέδωσε «λευκό» -στην κυριολεξία- πόθεν έσχες η βουλευτής Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Τζένη Βαμβακά, η οποία, με βάση τη δήλωσή της, δεν διαθέτει το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν ένα ευρώ.
Όπως προκύπτει, η προερχόμενη από το ΔΗΚΚΙ παιδοψυχολόγος, εκτός της αναγραφής του ονόματός της και ενός μηδενικού στη στήλη των εισοδημάτων, έχει αφήσει και τις 15 σελίδες της δήλωσής της εντελώς λευκές.
Αν δεν έχει βάλει το χέρι του ο δαίμων του τυπογραφείου της Βουλής, τότε η οικονομική κατάσταση της εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απεικονίζει μια οριακή για την ανθρώπινη επιβίωση οικονομική κατάσταση.
Είναι μια cult φιγούρα της Βουλής η Τζένη Βαμβακά! Από τις εκπλήξεις των εκλογών αφού μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη κατέλαβαν τις δύο έδρες που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Πειραιά.
Η Τζένη Βαμβακά προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.
Το Μάρτιο του 2004, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία να περάσει το όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή, ο Δημήτρης Τσοβόλας ανακοίνωσε ότι διαλύει το ΔΗΚΚΙ και επέστρεψε στο δημόσιο ταμείο τα αδιάθετα ποσά της κρατικής επιχορήγησης. Στην κίνηση αυτή αντέδρασε η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με το καταστατικό ήταν η μόνη αρμόδια για να λάβει απόφαση διάλυσης. Το ζήτημα μεταφέρθηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου αποφασίσθηκε ότι η διάλυση είναι άκυρη και κατακύρωσε τον τίτλο του κόμματος στην πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής.
Στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του 2006 το ΔΗΚΚΙ συνεργάσθηκε με το ΚΚΕ, εκλέγοντας αρκετά μέλη του σε δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια. Ενώ αναμενόταν ότι θα επαλάμβανε αυτή τη συνεργασία και στις εθνικές εκλογές του 2007, ανακοίνωσε ότι τελικά θα συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν