Η Κομισιόν ενέκρινε 3 δισ. για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους -Ανοίγουν 6.000 θέσεις εργασίας

 Η Κομισιόν ενέκρινε 3 δισ. για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους -Ανοίγουν 6.000 θέσεις εργασίας

Βοήθεια ύψους τριών δισ. ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, προς την Ελλάδα, για την κατασκευή τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητόδρομων.
Οπως σημειώνει το Associated Press η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς η χώρα καταπιάστηκε με μια σοβαρή κρίση χρέους. Με δηλώσεις του ο επίτροπος για την περιφερειακή πολιτική, Γιοχάνες Χαν επισήμανε πως «ότι η επένδυση είναι στο επίκεντρο της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας».
Μάλιστα προέβλεψε πως η κατασκευή των αυτοκινητόδρομων θα δημιουργήσει 6.000 θέσεις εργασίας . Από αυτούς, 1.700 θα είναι στην μακροπρόθεσμη συμμετοχή της διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων, όταν η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015 .
Και συμπλήρωσε: «Οι αυτοκινητόδρομοι αποτελούν μέρος του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου και είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία μιας ενιαίας αγοράς για τα ευρωπαϊκά προϊόντα»

Πηγή: Η Κομισιόν ενέκρινε 3 δισ. για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους -Ανοίγουν 6.000 θέσεις εργασίας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/135186#ixzz2nfXtgE5a

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν