Tα φτηνά κόλπα των δυναστών και η αντίδραση που θα τους σαρώσει.







Έχουμε κλείσει χρόνο που γράφουμε για τις αδιόρθωτες παθογένειες που μαστίζουν τη δύσμοιρη πατρίδα μας.
Προτείναμε, από αυτές τις γραμμές, να δείξουμε μια ανοχή στο νέο κυβερνητικό σχήμα,    με την ελπίδα πως ίσως η συγκυβέρνηση λειτουργούσε πιο καλά από τις αλαζονικές μονοκομματικές ηγεμονίες.
Δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας.
Δυστυχώς, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πίσω από τις πλάτες μας παίζεται μια πολύ χοντροκομμένη θεατρική παράσταση.
Τα πολιτικά κόμματα, σε στενή συνεργασία με τα αφεντικά τους , έχουν βαλθεί να μην απολέσουν το παραμικρό προνόμιο, από αυτά που σώρευαν όλα τα χρόνια της σοσιαληστρικής ασυδοσίας.
Γι αυτό και αντιδρούν λυσσασμένα σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης της πιο καθυστερημένης  χώρας στο δυτικό κόσμο.
Μαθημένοι, όλοι μαζί, να λυμαίνονται τον τόπο, τους κακοφαίνεται να μπει μια τάξη στο χάος,  που έχουν δημιουργήσει για να εξυπηρετούνται αυτοί και να βασανιζόμαστε εμείς.
Παρατηρήστε με πόση ευκολία κατάφεραν να καταστρέψουν τον ιδιωτικό τομέα - ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας - και πως μάχονται να προσταστεύσουν  τους πελάτες και ομοτράπεζους του δημοσίου που εξακολουθεί να σπαταλά ασύστολα.
Δεν χρειάζεται να σας απαριθμήσω τα σκάνδαλα, που κάθε μέρα έρχονται στο φως, γιατί όσοι ενδιαφέρεστε τα γνωρίζετε ήδη.
Αυτό που ξεχείλισε, όμως, τα ποτήρι ήταν η ντρίπλα  που αποφάσισαν να κάνουν στην τρόικα,  παρουσιάζοντας ότι η απόλυση δημοσίων υπαλλήλων θα διαρρήξει το κυβερνητικό σχήμα και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Πριν έχουν φροντίσει να ξαμολήσουν τους δήθεν αντιμνημονιακους κομπάρσους και από κοντά και τους μασκοφόρους εκδικητές των ΜΑΤ, να δώσουν διάφορες παραστάσεις ανά την επικράτεια για να δουν οι ξένοι και να τρομάξουν.
Έβαλαν και τον Αλεξακη να κάνει τον  James Dean στον επαναστάτη χωρίς αιτία και σου λέει θα τους φοβίσουμε και θα μας αφήσουν να κουμαντάρουμε το καράβι όπως θέλουμε εμείς. Να διορίζουμε, να σκορπάμε, να μοιραζόμαστε με τα αφεντικά τα κέρδη από τράπεζες, πετρέλαια, στοιχήματα, λογισμικά, τεχνικά έργα και ότι άλλο μονοπωλούν εδώ και χρόνια οι εκατό φαμίλιες που απομυζούν το τόπο.
Με το τρικ αυτό διατηρούν ακέραια την εκλογική τους πελατεία των δημοσίων κηφήνων.
Ενώ ταυτόχρονα βραχυκυκλώνουν τους δανειστές για να μην αλλάξει τίποτα και ζημιωθούν οι φαμίλιες της αρπαχτής.
Η κατάσταση θεωρώ ότι έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.
Οι μεν του ιδιωτικού τομέα να αιμορραγούν και να δουλεύουν σαν τους είλωτες, όσοι ακόμη έχουν δουλειά, και οι μετέχοντες της εξουσίας, ξάπλα, να τρων να πίνουν και να νομοθετούν μόνιμα εις βάρος μας.
Επειδή τη βία και το αίμα τα απεχθάνομαι και  θεωρώ ότι αλείφουν βούτυρο στο ψωμί των δυναστών μας, για αυτό και προτείνω κάτι πολύ απλό, αναίμακτο και πιο αποτελεσματικό από κάθε άλλη αντίδραση.
Φόροι γιοκ από όλους του ιδιωτικού τομέα.
Όπως οι δημόσιοι έχουν εφαρμόσει την λευκή απεργία γιατί κάτι, δήθεν, έκοψαν από τις υπέρογκες αμοιβές τους, έτσι κι εμείς μπορούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους, να δούμε από πού θα βρουν να τρων και να πίνουν οι χαραμοφάηδες.
Ταυτόχρονα να πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες τους ,να δουν τα δόντια των εμπόρων, των επαγγελματιών  και κυρίως όσων παράγουν και τρέφουν τους τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας.
Με την κοσμιότητα και την νομιμοφροσύνη μας να την θεωρούν ως αδυναμία μας, οι λεγάμενοι, μας έφαγαν το μεδούλι και τώρα θέλουν να μας λιανίσουν και τα κόκαλα.
Στο χέρι μας είναι να τους δείξουμε ποιοι είναι αυτοί που τους ανέχονται τόσα χρόνια και ότι η υπομονή μας στέρεψε.
Ή θα μπουν στον ίσιο δρόμο να φτιάξουν όσα χάλασαν ή θα τους πάρει και τους σηκώσει κι αυτούς και τις φαμίλιες και τους αχαΐρευτους πελάτες τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν