"Kάναμε έγκλημα"


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

"Η ισοπέδωση μισθών και εισοδημάτων και η βάρβαρη φορολογία είναι αποτέλεσμα τριών ετών απροθυμίας και αδυναμίας να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, σε ιδιωτικοποιήσεις και σε εξορθολογισμό", τόνισε μιλώντας στο συνέδριο του Economist ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέλιος Σταυρίδης.
Για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ που ολοκληρώνεται, εκτός απροόπτου, αύριο με την κατάθεση των προσφορών στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ανέφερε χαριτολογώντας από το βήμα του συνεδρίου του Economist πως “η τράτα έρχεται και φέρνει καλή ψαριά για τον ΟΠΑΠ. Αύριο ανοίγουν οι προσφορές και θα έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα στον διαγωνισμό”, ενώ για τη ΔΕΠΑ ανέφερε πως στο τέλος του μήνα θα δοθούν οι προσφορές.
Σε έντονο ύφος, αναφερόμενος στο διαγωνισμό για το Ελληνικό, ο κ. Σταυρίδης επισήμανε: «Ορισμένα πράγματα όπως το ελληνικό είναι τελειωμένα,. Προχωράμε προς μια κατεύθυνση. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Τελείωσε».
Επίσης, ανέφερε πως "κάναμε έγκλημα με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δίνοντας έμφαση στο δημοσιονομικό, όμως ιδιωτικοποιήσεις σημαίνει ανάπτυξη, σημαίνει δημιουργία θέσεων εργασίας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, σημαίνει έσοδα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν