Η Βενεζουέλα καίγεται και οι κόρες του Ούγκο Τσάβεζ κάνουν τρελά πάρτι στο Προεδρικό Μέγαρο

 Η Βενεζουέλα καίγεται και οι κόρες του Ούγκο Τσάβεζ κάνουν τρελά πάρτι στο Προεδ


Οι δρόμοι της Βενεζουέλας έχουν βαφτεί με αίμα τις τελευταίες ημέρες, καθώς δέκα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στις βίαιες διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει στη χώρα. Την ίδια ώρα, όμως, οι κόρες του Ούγκο Τσάβεζ αρνούνται να εγκαταλείψουν το Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο έχουν μετατρέψει σε χώρο ατελείωτων πάρτι.
Η 35χρονη Ρόσα Βιρτζίνια και η 33χρονη Μαρία Γκαμπριέλα διοργανώνουν βραδιές άγριου ξενυχτιού και άκρατης πολυτέλειας στη βίλα με τα έξι υπνοδωμάτια, την πισίνα και την αίθουσα κινηματογράφου, η οποία είναι γεμάτη αντίκες και πολύτιμα έργα τέχνης.
Κανονικά ο τωρινός πρόεδρος, Νικολάς Μαδούρο, θα έπρεπε να είχε μετακομίσει εδώ και καιρό στο Προεδρικό Μέγαρο. Ζήτημα το οποίο ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του έχουν τσακωθεί αρκετές φορές με τις δύο γυναίκες, αν και βέβαια αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος, με τους πολίτες του να είναι στους δρόμους εδώ και ημέρες διαδηλώνοντας.
Οι δύο κόρες του Τσάβεζ, ο οποίος πέθανε το Μάρτιο του 2013, αρνούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν την έπαυλη στην οποία ζουν για περισσότερο από μία δεκαετία. Σύμφωνα με τους Sunday Times, αυτό δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τους γείτονες, οι οποίοι κάνουν παράπονα για τα «εκκωφαντικά» πάρτι των δύο γυναικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν