Ρένα Δούρου : Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός

 Τρελή καζούρα στη Ρένα Δούρου, μέσω twitter, μετά τη δήλωση της: Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός



Υλικό για απίστευτα σχόλια έδωσε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ότι αλλιώς μαζέυει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός. Η φράση έχει απομονωθεί και δίνει υλικό για πλήθος σχολίων.
Η Ρένα Δούρου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια οι μνημονιακοί με τους αντιμνημονιακούς περιφερειάρχες, γιατί οι πρώτοι θα παίξουν με εργολαβικά συμφέροντα.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Απο την εποχη του Υπουργου Εργασιας Λασκαρη, που θα καταργουσε την παλη των ταξεων, μεχρι την σημερινη ατακα της κ. Δουρου εχουμε ακουσει, ολα αυτα τα χρονια, χιλιες μυριες "σοφιες".
Το ζητημα δεν ειναι τι λενε, λοιπον, αυτοι οι ανθρωποι απο τα αξιωματα που τους εχουμε εμπιστευθει...
Το ζητημα ειναι πως πρεπει εμεις να ερευνησουμε ποιους θα στειλουμε να μας εκπροσωπησουν πιο αξια και πιο αποδοτικα.
Το να εκλεγουμε τον καθε υποψηφιο, ακριτα, και μετα να καταφευγουμε σε χλευασμους, χυδαιολογιες και κρυα αστειακια δεν βλαπτει τον ηδη κατεχοντα το αξιωμα αλλα εμας τους ιδιους που στειλαμε εναν ακαταλληλο να μας διοικησει.
Εκεινο παντως που δεν σχολιαστηκε καθολου και απο πουθενα ειναι η απαντηση που δοθηκε απο τον δημοσιογραφο οσον αφορα τους αντιμνημονιακους σκουπιδιαρηδες που θα κατεβαινουν καθε τρεις και λιγο σε απεργιες. 
Ετσι εμεις θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τα σκουπιδια οπως με τους σεισμους, με την διαφθορα, με την ανεπαρκεια, την γραφειοκρατια και τις αλλες παθογενειες της ερημης πατριδας μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν