Πάρτι κακοδιαχείρισης στην ΠΑΣΕΓΕΣ

Δημοσίευση: Σήμερα 22:58


Τι δείχνουν τα στοιχεία-φωτιά που κατέθεσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος στη Βουλή.


Σημεία και τέρατα για όργιο κακοδιαχείρισης στην ΠΑΣΕΓΕΣ αποκαλύπτουν τα στοιχεία που κατέθεσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος στη Βουλή και αφορούν στον έλεγχο σε ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ και ΕΛΓΑ για τη δεκαετία 2001 - 2011.
Τα στοιχεία φωτιά «δείχνουν» σύμφωνα με βουλευτές τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ να χρεώνει τη συνομοσπονδία με 100.000 ευρώ για την πληρωμή του κινητού του ίδιου αλλα και του γενικού διευθυντή, με 103.000 ευρώ για την πληρωμή της πιστωτικής του κάρτας, καθώς επίσης και 100.000 ευρώ ως ενοίκιο για το διαμέρισμα που διέμενε στην Αθήνα. Η  ΠΑΣΕΓΕΣ "πλήρωνε" σύμφωνα με τους βουλευτες που είδαν το πόρισμα και τα κοινόχρηστα, αλλα και την καθαρίστρια.
Γίνεται επίσης, αναφορά για 68.000 ευρώ που δόθηκαν για γραφείο στις Βρυξέλλες που δεν προβλεπόταν, καθώς και για  25.000 - 30.000 ευρώ κατέβαλε η ΠΑΣΕΓΕΣ για το κυλικείο που διατηρούσε.
Στο έγγραφο που συνοδεύει τον φάκελο με τίτλο "Παρατηρήσεις των υπηρεσιών που διενήργησαν τους ελέγχους" αποτυπώνεται μια απίστευτη ρεμούλα -λένε όσοι το είδαν- αλλα και το κλίμα αδιαφάνειας που επικρατεί, με την έλλειψη εποπτείας και ελέγχου των συνδικαλιστικών οργανώσεων και αδυναμία επιβολής κυρώσεων κ.α.
Ο έλεγχος διενεργήθηκε με εντολή του Αντώνη Σαμαρά που έχει ζητήσει πλήρη διαφάνεια και τιμωρία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν