«Η κρίση είναι δική μας»


                      «Η κρίση είναι δική μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, 19:30
«Η κρίση είναι δική μας» διαβεβαίωσε τα μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Γερμανικής Βουλής, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής Βουλής και σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς. Για να τα κάνουμε όμως αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, καθώς δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης» ανέφερε.

«Από αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας. Εμείς, ανησυχούμε για τον δρόμο της Ευρώπης, αλλά δεν συμμεριζόμαστε κριτικές, που καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς» πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει διαβεβαιώσεις στους Γερμανούς βουλευτές ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελεί μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη για τους Γερμανούς.

«Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στο πλαίσιο της ευρωζώνης» επεσήμανε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν