Βοήθα, θεέ μου, μη φαγωθούμε μεταξύ μας.

Βόλος: Στα επείγοντα γιατρός που χτυπήθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Εσπευσμένα στα επείγοντα ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών μετά από σοβαρό επεισόδιο με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου. Τι δήλωσε η πρόεδρος των εργαζομένων (Vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ζαχαράπουλος, χειροδίκησε κατά του προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών.
Η πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, Φούλη Τσιώμου εξήγησε πώς το περιστατικό συνέβη με αφορμή την αδυναμία του νοσοκομείου να νοσηλεύσει ασθενή, τον οποίο έπρεπε να μεταφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συναντήθηκε με  συγγενείς ασθενή, ο οποίος ήταν τραυματισμένος σοβαρά, για να τους ενημερώσει για την κατάσταση του.
Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε ήδη υποβληθεί σε εγχείρηση από τον κ. Χαφτούρα, όμως ο ίδιος τους ενημέρωσε πώς οι νέες εγχειρήσεις, στις οποίες πρέπει να υποβληθεί δεν μπορούν να γίνουν σε αυτό το νοσοκομείο.
Ο κ. Χαφτούρας, πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, μετά από το επεισόδιο εμφάνισε υψηλή πίεση και οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στα φυσιολογικά όρια.
Ο  γιατρός υποστηρίζει ότι ο διοικητής τον χτύπησε και του επιτέθηκε λεκτικά.
Πάντως, ασθενείς και συνοδοί του τρίτου ορόφου σηκώθηκαν "στο πόδι" από το περιστατικό ενώ ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν έχει μιλήσει για όσα συνέβησαν.
Στο Νοσοκομείο έχουν σπεύσει άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν