«Honey, I shut the banks»

                         Οταν ο Βαρουφάκης είπε στη Δανάη: «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες»

Ο κ πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεων του τέως υπουργού οικονομικών.
Ο τέως υπουργός οικονομικών δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή για επεξεργασία ΣΧΕΔΙΟΥ  Β.
Ο υπουργός Δημόσιας τάξης δηλώνει ότι γνώριζαν ότι θα επιβληθούν έλεγχοι κεφαλαίων όταν αποφάσισαν την εξαγγελία της διενέργειας δημοψηφίσματος.
Η τέως υπουργός δημοσίων εσόδων επομένως γνώριζε όταν ενημέρωσε το σόι της να σηκώσουν τα χρήματα τους από τις τράπεζες.
Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν.
Πρόκειται καθαρά για ενα ΣΥΡΙΖΑGATE κι ας προσπαθούν τα ΜΜΕ να χαμηλώσουν τα φώτα μη και χαθεί το κελεπούρι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δίνει τρελά νούμερα  στους καναλαρχες για να ρεφάρουν.
Οι άνθρωποι είχαν έτοιμο σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ευρώπη  γι αυτό και ο Καμμένος έκανε λόγο ότι την εσωτερική ασφάλεια θα την εγγυηθεί ο στρατός και η Ξουλιδου ότι ο στρατός θα παράγει και θα διακινεί φάρμακα.
Όλα τα είχαν σχεδιάσει.
Ο Λαφαζανης θα μπούκαρε στο Νομισματοκοπείο, η Κωνσταντοπούλου θα συνελάμβανε τον Στουρνάρα και οι σιγανοπαπαδιες Παππάς Βούτσης Φλαμπουραρης θα αναλάμβαναν ρόλο Γεωργαλά να πείσουν τον κοσμάκη ότι η εθνοσωτήριος Επανάστασις ήλθε δια να αποκαταστήσει την τάξιν και την δημοκρατίαν.
Αυτή ειναι δυστυχώς αγαπητοι η μονη αληθεια.
Οι επιδοξοι πραξικοπηματιες εφαρμοσαν κατα 90% το σχεδιο τους και σταματησαν απο παρεμβαση των ΗΠΑ τις οποιες εσπευσε να ευχαριστησει ο Δραγασακης που γλιτωσε παρα τριχα το εμφραγμα.
Ο πρωθυπουργος, που δηλωνει οτι εχει την ευθυνη, ειναι υποχρεωμενος, αντι να καταπινει την γλωσσα του που μεχρι προτινος την ειχε υπερ το δεον λυμενη, να βγει και να ζητησει συγγνωμη απο τον κοσμο για τα δεινα που τον εμπλεξε. Επειτα να μαζεψουν ολοι μαζι τα μπογαλακια τους και ν αφησουν την κυβερνηση στους Ελληνες που αγαπουν τον τοπο και νοιαζονται να τον βγαλουν το συντομοτερο απο την μιζερια και την συμφορα που του εφερε η πρωτη φορα αριστερα.
Για την αποδοση των ευθυνων της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αποφανθει η δικαιοσυνη και τα πραγματα θα παρουν τον δρομο που πρεπει και οχι αυτον που απεργαζονται διεστραμενοι και επικινδυνοι πολιτικοι και ακολουθουν αφρονες ψηφοφοροι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν