Μια και πήξαμε στα διαγγέλματα... να και ένα από τον ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ




Αγαπητοί φίλοι.

Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΉΣ από την 30η Ιουνίου και μέχρι την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος σίγησε πράττοντας κατά συνείδηση το δημοκρατικό του καθήκον - αφού εξέφρασε με δυο συνεχόμενα άρθρα την άποψη του- να αφήσει το εκλογικό σώμα απερίσπαστο να αποφασίσει για το μέλλον του.

Επειδή παρακολουθώ όμως έκπληκτος όλους αυτούς τους αλλοπρόσαλλους, φανατισμένους και προκλητικούς οπαδούς του ΟΧΙ να ουρλιάζουν στις κερκίδες θέλω να τους καταστήσω σαφές οτι :

*Η προπαγάνδα δεν είναι χαρακτηριστικό της δημοκρατικής ψυχής αλλά του φασίστα κάθε απόχρωσης.
*Η όποια άποψη υποστηρίζεται μόνο με επιχειρήματα και όχι με προσβολές, ύβρεις, χαζοαστειάκια και αναμασημένες "εξυπνάδες" μαζικής παραγωγής και κυκλοφορίας.
*Η ανατροφή που έλαβα με δίδαξε να τοποθετώ το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το δικό μου και αυτό θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Και το συμφέρον της δεν είναι στην διεθνή απομόνωση και την υπανάπτυξη που θέλουν να την φέρουν όσοι προωθώντας τα προσωπικά τους κεκτημένα την ωθούν στην καταστροφή
* Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ πιστός στις δημοκρατικές του πεποιθήσεις επιφυλάσσεται μετά το δημοψήφισμα να επανέλθει για να αποκαλύψει, τότε, τις φυλές του ΟΧΙ, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ που σε αγαστή συνεργασία προωθούν σχέδιο απομόνωσης και εθνικής  συρρίκνωσης

Με υπόληψη στην απόφαση του καθενός


Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν