Χιλιάδες ψέματα και μια αλήθεια



                        

Το ψέμα είναι στο αίμα του Έλληνα πολιτικού.
Αυτό έχει δείξει η ιστορική έρευνα των πολλών πολλών τελευταίων δεκαετιών.
Η περίοδος που διανύουμε σίγουρα δεν έχει τίποτα κοινό με άλλες δύσκολες του παρελθόντος.
Δυστυχώς τελευταία έχουν πέσει όλες οι πληγές του Φαραώ πάνω στο κεφάλι μας.
Σε αυτή την δύσκολη στιγμή δεν θα έπρεπε οι πολιτικοί να σταματήσουν τα ψέματα και να σταθούν μια φορά, έστω, στο πλάι του ανήμπορου κόσμου ;
Κι όμως όχι ! Ούτε τώρα βρήκαν το θάρρος να πράξουν το λογικό. Να  πάψουν να κοροϊδεύουν.
Μας λέει ο νέος Βαλαβάνης (συνδικαλιστής εφοριακός παρακαλώ) ότι θα εξαπολύσει κυνήγι στην φοροδιαφυγή.
Που καλέ κύριε ;
Καλοκαιριάτικα που όλα τα ιατρεία και τα δικηγορικά γραφεία είναι κλειστά και οι ένοικοι τους στη Μύκονο και στην Σαντορίνη;
Τι θα συλλάβεις παλι τα 60 λεπτά του φούρναρη ;
Αν δεν στείλεις τους μούργους που σε ψήφιζαν όλα τα χρόνια για να αράζεις στην συνδικαλιστική σου πολυθρόνα  να ελέγξουν τις σπιταρόνες όλων των μαφιόζων που αρμέγουν χιλιάδες ευρώ χωρίς να δηλώνουν μια θα κάνεις παλι μια τρύπα στο νερό καταδιώκοντας την τυρόπιτα και το Φάμπερ.
Δυσκολεύεται λέει ο ευαίσθητος πρωθυπουργός να αποχωριστεί τους συντρόφους του της αριστερής μπαρούφας.
Τι μας λέτε ρε παλικάρια !
Τα εκατομμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων είναι η ταμπακέρα.
Αν χωρίσουν ποιος θα πάρει τον μπεζαχτά αυτό είναι το μέγα ηθικό δίλλημα της πρώτης φορά αριστερά.
Θα θυμιάστε, οι πιο παλιοί, όταν ξανά πλακωθήκαν οι ίδιοι Λαφαζάνηδες Δαμανάκες Ανδρουλάκηδες Δραγασάκηδες και λοιποί ουλτρα ιδεολόγοι για να αποχωρήσουν από τον ενιαίο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τράβαγαν ποιος θα πάρει τις καρέκλες σαν τις Κατίνες του Δουργουτίου.
Η αριστερά έχει την πολυτέλεια να παίζει το χαρτί του ηθικού πλεονεκτήματος διότι τα ΜΜΕ επί έτη πολλά της χαρίστηκαν λόγω των ισχνών ποσοστών στο κοινοβούλιο.
Έτσι κουκούλωναν όλα τα ρεζιλίκια του χώρου με αποτέλεσμα η αριστερά να εμφανίζεται ως άσπιλη περιστέρα (με μικρό π, για το μεγάλο αργότερα) .
Σήμερα που αναρριχήθηκε στην εξουσία δεν είναι δυνατόν να μέμφεται τα ΜΜΕ γιατί ήδη αρχίζει να πέφτει φωτιά και να την καίει. Και όσες μονταζιέρες της Συγγρού να επικαλείται ότι την καταδιώκουν οι πράξεις και οι παραλείψεις των μηνών στην εξουσία είναι καταχωρημένες στην μνήμη του λαού που όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα την φιλοδωρήσει με τον δέοντα τρόπο.
Τρενάρισαν την διαπραγμάτευση για να αργήσουνε να στείλουν την λυπητερή της πρώτης φορά αριστερά στα κεφάλια των χαϊβανιών που πίστεψαν στην σεισάχθεια του πασοκοΜητρόπουλου και στο δεν πληρώνω της Βαλαβάνη (σώστε κοπέλια τις καταθέσεις από τον Γιάνη).
Κατά φθινόπωρο μεριά με το λιγόστεμα των οπώρων θα τελειώσουν και τα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ολίγη από ΧΑ, ξάδελφο Γιώργο, σύντροφο Δούρου, ανιψιού Κουρουμπλη και τόσα άλλα που μας πρόσφερε ο «σας δουλεύω ψιλό γαζί» ΣΥΡΙΖΑ της ελπίδας και της αξιοπρέπειας της τσέπης τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν