Επειδή έτσι κι αλλιώς κερδάμε




  
Μαθητική τάξη τον Ιανουάριο του 2016 στους Αμπελόκηπους

Οσα  εγραφε και αναρτούσε ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ εδώ και ένα χρόνο δυστυχώς επαληθεύτηκαν.
Η παρέα της Αίγινας, που πήρε με δόλιο τρόπο την εξουσία, αποδείχθηκε όχι μόνο ανίκανη να κυβερνήσει αλλά και επικίνδυνη για την χώρα και τους Έλληνες.
Τα τελευταία πλέον 24ωρα και ο πιο καλοπροαίρετος εχέφρων πολίτης συνειδητοποίησε σε τι είδους τύπους ανατέθηκε από 2.800.000 συμπολίτες μας η διακυβέρνηση της χώρας.
Πονηροί εκβιαστές, αναξιόπιστοι για να σώσουν το κόμμα και το τομάρι τους ρίχνουν την πατρίδα και τον απερίσκεπτο λαό της στον γκρεμό αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Εχοντας ένα θολο και ανεπεξέργαστο σχέδιο ότι με την κόντρα και τον εκβιασμό θα αναγκάσουν τους εταίρους να υποχωρήσουν στις δικιές τους απαιτήσεις – να παρέχουν χρήματα χωρίς καμία μεταρρύθμιση – προχώρησαν εφαρμόζοντας σχεδιασμένες καθυστερήσεις ωσάν μια ομάδα γ’ κατηγορίας εμπρός σε υπέρτερο αντίπαλο που αντιαθλητικά και αντικανονικά θέλει να του αποσπάσει αποτέλεσμα.
Και η μεν κυβέρνηση της ‘’πρώτης φοράς αριστερά’’ μαζί με τους ψεκασμένους, ομοφοβικούς, αντισιωνιστές ( και τους εσχάτως χρυσαυγίτες συνενωθέντες ) αναπαύονται στους υπουργικούς και βουλευτικούς τους θώκους εξασφαλισμένοι και ξεκοκαλίζουν τα λάφυρα της εξουσίας.
Οι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας ,όμως,  που, οπαδικά σκεπτόμενοι, τους εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους- για να τους προφέρουν την ελπίδα και την αξιοπρέπεια που τους έταζαν- τώρα δεν χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο πριν, ως κοψοχέρηδες, προσέλθουν, λιαν συντόμως, να αποφανθούν για τον επόμενο λαϊκιστή που θα τους τάξει λαγούς με πετραχήλια σε μια χρεοκοπημένη και απένταρη πατρίδα ;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν