Επικίνδυνοι ερασιτέχνες ή εντεταλμένοι εκτελεστές



ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ.
                     
Η μακροχρόνια και διαρκώς παρατεινόμενη διαπραγμάτευση, εις βάρος κάθε λογικής και αντοχής της εξαθλιωμένης οικονομίας αλλά και της φυσικής αντοχής μας ως πολιτών, δυο τινά δύναται να υποκρύπτει.
1.    a.   Η εκλεγείσα κυβέρνηση αποτελείται από ένα θίασο ανίκανων ερασιτεχνών, λίαν επικινδύνων, που ενδέχεται λόγω της απειρίας τους να οδηγήσουν την χώρα, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, στην καταστροφή.
2.     b.  Η αυτοαποκαλούμενη ''πρώτη φορά αριστερά'' δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια μαφιόζικη οργάνωση που σε άμεση συνεργασία με τους δανειστές ανέλαβε εργολαβικά να οδηγήσει την χώρα στην πιο επώδυνη συμφωνία εφαρμόζοντας ό,τι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δυσκολευόντουσαν να ‘’περάσουν’’ λόγω έλλειψης κοινωνικής αποδοχής.
Εννοείται ότι και τα δυο σενάρια είναι αρνητικά για το σύνολο, σχεδόν, των πολιτών.
Η παρούσα κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, δεν είναι διατεθειμένη να εξευρωπαΐσει το κράτος περιορίζοντας τις δαπάνες και πριμοδοτώντας την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Αντίθετα παλεύει να διατηρήσει τα προνόμια των πελατειακών σχέσεων που την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και της παρέδωσαν την εξουσία.
Γι' αυτό και οι ευνοημένοι, από την όποια επερχόμενη συμφωνία, θα είναι μόνον ολίγοι ημέτεροι αφισοκολλητές και παρατρεχάμενοι που σε βάθος χρόνου, όμως, θα υποστούν τις ζοφερές συνέπειες της υπανάπτυξης που θα προκύψουν από την άρνηση της'' πρώτης φοράς αριστερά'' να εφαρμόσει μια πράγματι φιλολαϊκή πολιτική που θα περιορίσει τον κρατισμό και θα φέρει ανάπτυξη, εργασία και ευημερία για όλους τους προκομένους πολίτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν