Zάκυνθος: Αυτοπυρπολήθηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά της!


H είδηση

Τραγικό τέλος στη ζωή της έβαλε το πρωί της Παρασκευής μια ηλικιωμένη, η οποία κατοικούσε στις Βαρές Ζακύνθου.Η 81χρονη αυτόχειρας όπως γράφει το imerazante.gr βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε σε μια καρέκλα και αφού "λούστηκε" με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε απανθρακωμένη ο γιος της, που ειδοποίησε την Πυροσβεστική.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία και άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της γιατί δεν άντεχε να είναι "βάρος" στα παιδιά της...

Το σχόλιο

Τα πραγματικά περήφανα γερατειά δεν θέλουν να είναι βάρος.
Οι  δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχουν αναγκάσει πολλούς ανθρώπους να δώσουν τέλος στη ζωή τους.
Μια χώρα που στατιστικά είχε το μικρότερο αριθμό αυτόχειρων κατάντησε να συναγωνίζεται τις χώρες της Σκανδιναβίας και την Ιαπωνία.
Την ίδια ώρα, που αυτή η περήφανη γιαγιά έβαζε τέλος στη ζωή της για να απαλλάξει τα ζορισμένα οικονομικά, μάλλον, παιδιά της από την παρουσία της, οι άλλοι οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της στήνουν κάλπες.
Αγωνίζονται για άλλη μια φορά να παραμείνουν γατζωμένοι στην εξουσία.
Αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων τους που οδηγούν τόσο κόσμο να δώσει τέλος στη ζωή του.
Αυτοί απτόητοι ανάλγητοι κλεισμένοι στον ψεύτικο κόσμο τους μοιράζουν τα ιμάτια της κοινωνίας που σταύρωσαν με τα καμώματα τους.
Ελπίζω οι ψήφοι - κατάρες του κόσμου να γίνουν φίδια στους χοντρούς λαιμούς τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν