Ποιοι ενοχλούνται από την τάξη





Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους είναι βασικό χαρακτηριστικό όλων των έμβιων οργανισμών να υπερασπίζονται τον ζωτικό τους χώρο.
Στις ανθρώπινες κοινωνίες, όταν τα πράγματα δυσκόλευαν πολύ, ηθικοί κανόνες  επέβαλαν αλλαγή συμπεριφοράς  και  μηνύματα ομονοίας, αλληλεγγύης , αλτρουισμού και πατριωτισμού επικρατούσαν παντού. (δείτε σχετικά το Κείων νόμιμον).
Έτσι πορεύονται εδώ και αιώνες οι λαοί.
Παρακολουθώντας την επικαιρότητα τελευταία θα διαπιστώνετε, φαντάζομαι, τις επίμονες αντιδράσεις, μέρους της κοινωνίας μας ,να δεχθεί τις επιβεβλημένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να πάει ο τόπος μπροστά. Να συμβαδίσει με την υπόλοιπη ανεπτυγμένη ανθρωπότητα που χρόνια τώρα θαυμάζουμε και επικροτούμε.
Είναι όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας που στο όνομα της ατομικής ανέλιξης ξεχνούν το συνολικό συμφέρον.
Στην προσπάθεια τους, λοιπόν, να γαντζωθούν σε παρωχημένες πρακτικές και προνόμια φέρονται αντικοινωνικά με περισσή αγένεια, ασέβεια και ανήκουστο παραλογισμό.
Έχοντας προσδώσει σατανικές ιδιότητες στους εταίρους μας, στις συμφωνίες στήριξης της οικονομίας μας και σε κάθε προσπάθεια διάσωσης της χώρας ,από τον ολισθηρό δρόμο του λαϊκισμού των καταστροφικών σοσιαλιστικών πειραμάτων, απαιτούν να συνεχίσουν να ζουν αυτοί ως προύχοντες και η υπόλοιπη κοινωνία ας κατρακυλήσει στα τάρταρα.
Αδυνατούν οι άφρονες να εννοήσουν, μέσα στη παραζάλη τους, ότι το ατομικό συμφέρον τους δεν μπορεί να υπερισχύσει του κοινωνικού και μάλιστα σε μια τόσο ζοφερή ιστορική στιγμή για τον τόπο.
Παρ όλα αυτά συνεχίζουν τις παράλογες απαιτήσεις με απεργίες, πορείες, καταλήψεις, μποϊκοτάζ  και άλλες αντικοινωνικές  ανόητες και παλιομοδίτικες συμπεριφορές.
Το πιο αντιφατικό , χαρακτηριστικό της σχιζοφρένειας τους , είναι ότι αποβιβάζονται από τις πολυτελείς  MERCEDES, BMW και AUDI λιμουζίνες τους για να κατηγορήσουν τους γερμανούς εταίρους μας για δημιουργία τέταρτου Ράιχ, ενώ φορούν ρούχα πλυμένα σε MIELE, SIEMENS ή AEG πλυντήρια και το μεσημέρι γυρίζουν να φάνε γεύματα μαγειρεμένα σε παρόμοιες κουζίνες και συντηρημένα σε αντίστοιχα ψυγεία.
Παρ όλα αυτά παροτρύνουν σε επανάσταση και εγκαθίδρυση μιας σοβιετικού τύπου οικονομίας αγνοώντας, οι ανιστόρητοι , ότι τα καθεστώτα αυτά κατέρρευσαν πριν είκοσι και βάλε χρόνια καταδικασμένα στη συνείδηση των λαών, που τα υπέστησαν στο πετσί τους, μέχρι αηδίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν