Αλαφούζος: Aνήθικος και ανέντιμος ο ΠΑΟ


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 20:28

Πρωτοφανής ομολογία Αλαφούζου: Aνήθικος και ανέντιμος ο ΠΑΟ, γεμάτος συμφέροντα και σκοπιμότητες


Συντάκτης: Μανώλης Γαβαθιώτης
Πρωτοφανής ομολογία Αλαφούζου: Aνήθικος και ανέντιμος ο ΠΑΟ, γεμάτος συμφέροντα και σκοπιμότητες
Είναι τόσο εκπληκτικό, όσο και απίστευτο. Είναι όμως 100% αληθινό. Για μία ακόμη φορά, ο Παναθηναϊκός υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Αλαφούζου, πρωταγωνιστεί σε μία ανεπανάληπτη εξέλιξη.
Την ομολογία, από τα χείλη του ίδιου του προέδρου του, ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σύλλογο, μία Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, μία ποδοσφαιρική ομάδα, ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΕΝΤΙΜΟ και ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ από παντός είδους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ !
Ναι, αγαπητοί φίλοι, αυτή η εκπληκτική ομολογία, είναι γεγονός. Συνέβη, όταν ο κ. Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε να πάρει θέση για την ντροπιαστική – όπως επίσης ο ίδιος την χαρακτηρίζει – ήττα της ομάδας του στη Βέροια, με ανακοίνωση την οποία ο ίδιος υπαγόρευσε και ενέκρινε να δοθεί προς δημοσίευση.
Τι ακριβώς λέει όμως και τι ομολογεί στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ανακοίνωση ο κ. Αλαφούζος;
Ιδού η τελευταία παράγραφος, μεστή εύλογων συμπερασμάτων : «Οσο εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας, ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση πού εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες» !
Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο, ότι ο κ. Αλαφούζος ομολογεί πως ο Παναθηναϊκος, του οποίου προεδρεύει και μάλιστα με … διττή ιδιότητα, ότι στην ομάδα του ( και αυτό ισχύει για όλες της τις εκφάνσεις ) επικρατεί η ανηθικότητα, η ανεντιμότητα και η εξυπηρέτηση συμφερόντων και σκοπιμοτήτων !
Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ ποια άλλη, χειρότερη κατηγορία θα μπορούσε να εκστομίσει σε βάρος της ιστορικής ομάδας του Παναθηναϊκού, ο μεγαλύτερος εχθρός της – αν υποτεθεί ότι υπάρχει κάποιος πού να την εχθρεύεται, πέρα από τα οπαδικά.
Δεν γνωρίζω, ούτε και μπορώ να υποστηρίξω ότι ο κ. Αλαφούζος πιστεύει πραγματικά αυτά πού λέει και ανακοινώνει, ή αν απλά, πρόκειται για μία περιστασιακή επιπόλαια έκφραση, πού καταχωρήθηκε χωρίς καν να ληφθεί υπ’ όψιν η εντύπωση πού θα προκαλούσε στην κοινή γνώμη.
Και στις δύο περιπτώσεις όμως, νομίζω ότι τίθεται πλέον σοβαρά θέμα ύπαρξης στα κοινά του Παναθηναϊκού για τον περίεργο αυτό τύπο, πού ενώ δεν τον είχε δεί ποτέ κανείς στις εξέδρες του Παναθηναϊκού όταν αγωνίζονταν η ομάδα, ξαφνικά έγινε και ιδιοκτήτης και πρόεδρος και … τιμητής των πάντων, βλέποντας τα πάντα κάτω από ολοπράσινες διόπτρες.
Εάν ο κ. Αλαφούζος πραγματικά ΠΙΣΤΕΥΕΙ στα όσα καταγγέλλει, θα πρέπει να τον αποβάλλει αμέσως ο «κορμός» του συλλόγου και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, διότι τους κατηγορεί όλους, συλλήβδην, χωρίς να εξαιρεί κανένα, αλλά και χωρίς να παρουσιάζει αποδείξεις περί των ισχυρισμών του.
Εάν πάλι, τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση προέρχονται από μία επιπόλαια έμπνευση πού μετουσιώθηκε σε ανακοίνωση, τότε ο κ. Αλαφούζος θα πρέπει να εξωπεταχτεί άμεσα από την ΠΑΕ, ως πρόεδρος και ηγέτης επιπόλαιος, ανεύθυνος και επιρρεπής στην αρλούμπα, πού ούτως ή άλλως εκθέτει αφόρητα κυρίως αυτούς και όσους τον εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας τους.
Μανώλης Γαβαθιώτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν