Ομελέτα με σπαράγγια
Συστατικά
- 1 ματσάκι άγρια σπαράγγια
- 3 αυγά
- 100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
- 4 κ.σ. λεμόνι
- 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- Αλάτι, πιπέρι
- Καθάρισε τα σπαράγγια από τα χοντρά κοτσάνια και τα ξερά. Πλύνε και άφησε στην άκρη να στραγγίξουν
- Χτύπησε τα αυγά μαζί με νεράκι σε ένα μπολ μαζί με αλαοπίπερο
- Βάλε σε τηγάνι ελαιόλαδο και σόταρε ελαφρά τα σπαράγγια σβήσε με το λεμόνι και άφησε να βράσουν λίγο
- Πρόσθεσε το αυγό μαζί με την τριμμένη φέτα και άφησε να ψηθεί καλά
- Γύρισε από την ανάποδη να πάρουν χρώμα και σέβριρε
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου