Ένα μεσημέρι στης Ακρόπολης τα μέρη

 

                           


Απεσταλμένη της Κουμουνδούρου, με εντολή Τσίπρα, η κ Ραλλια και κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε την Ακρόπολη για να ελέγξει τα έργα.

Ανησυχεί την αξιωματική αντιπολίτευση, και κυρίως τον ευαίσθητο αρχηγό του κόμματος, η κακοποίηση του μνημείου από έναν καθηγητή Αρχιτεκτονικής  του ΕΜΠ και ειδικο αρχαιολόγο υπεύθυνο της αποκατάστασης του ιερού βράχου και μιας αρχαιολόγου υπουργού Πολιτισμού θεσμικά αρμόδιας για το έργο.

Για τον λογο αυτόν, της έντονης ανησυχίας, έστειλε την πλέον αρμόδια να ελέγξει και να αποφανθεί για την πρόοδο τον έργων και να διαπιστώσει υπάρχουσες κακοτεχνίες.

Η κ Ραλλια δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.

Εμφανίστηκε στην τηλεόραση ως Ραλλια (σκέτο) σε τηλεπαιχνίδι υπο τις οδηγίες του τηλεαστερα Ανδρέα Μικρούτσικου υπο τον εκκωφαντικο τίτλο fame story.

Δικαιολογημένα λοιπόν αφού τερμάτισε δεύτερη απέκτησε φήμη ικανή να κρίνει ζώντες και νεκρούς ης η βασιλεία δεν έχει τέλος.

Προς τι οι σπουδές και τα πτυχία όταν είχες περάσει από το πανεπιστήμιο της τουβουλας με δάσκαλο τον τιτάνιο Μικρούτσικο και νικήτρια την αξεπέραστη Καλομοίρα ;

Με αυτά τα προσόντα μπορείς να εκφέρεις γνώμη για την Ακρόπολη, το Βατικανό, το Stonehenge, την Σφίγγα, τις Πυραμίδες, το Μάτσου Πίτσου, το Ερμιταζ και το the Met… τουλάχιστον.

Με βλέμμα βλοσυρό, όπως ταιριάζει σε ινσπεκτορα, σκαναρε ολη την περιοχή απ’ άκρη σ’ άκρη, ερευνώντας και την τελευταία λεπτομέρεια, εκπαιδευμένη όπως είναι από τους μαέστρους του είδους Μικρούτσικος, Κότσιρας, Μποφιλιου, Ελεωνόρα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Κατέληξε δε στο τρανταχτό επιχείρημα που ισοπεδώνει κάθε αντίλογο :

-Μάτια εχουμε και βλέπουμε…

Και τι μάτια , θα πρόσθετα !

Σχόλια

  1. Μιά φορά Αριστερά ΠΟΤΕ πια Αριστερά! Είναι τόσο προκλητικά ενοχλητικοί με αυτή την λαχτάρα τους να ξαναπάρουν την εξουσία αυτοί οι Μαδουρολάτρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν