Θυγατέρες προς διάθεσιν

 

                               


 

Προϊόντων των ημερών, των μηνών, των ετών,  θα επιβεβαιώνεται το αναμφισβήτητο ηθικό  πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστεράς.

Ένα πλεονέκτημα που επισφραγίστηκε από την ευφυέστατα επιτυχημένη συνεργασία -  συγκυβέρνηση με τους εντελώς ανεξάρτητους Έλληνες του κ Καμμένου.

Αν η πρώτη φορά αριστερά διέθετε ένα άλφα ηθικό  πλεονέκτημα η ως άνω συνεργασία – συγκυβέρνηση εκτίναξε τα ποσοστά ηθικής στο άλφα εις την νιοστή.

Ποιος δύναται να αμφισβητήσει την ηθική της κ Ραχήλ, του κ Χαϊκάλη,  του ιδίου του κ Καμμένου κλπ. άλλων μελών του θιάσου.

Για να δέσει όμως μια σχέση πρέπει και η άλλη πλευρά να προσεγγίζει την πρώτη.

Δεν αρκούσε λοιπόν  το ηθικό  πλεονέκτημα του Παππά, του Πολακη, του Φλαμπουράρη, του Μπαλαούρα, του Παπαγγελόπουλου κλπ. αστέρων. 

Ήρθε να προστεθεί και αυτό του κ Ήσυχου, του οποίου η θυγατέρα εμφανίστηκε να υφίσταται σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κατ’ εξακολούθησιν, στην πρεσβεία της Βενεζουέλας και η ‘’προοδευτική’’, ‘’φεμινιστική’’ και ‘’ηθικά πλεονεκτούσα’’ ΣΥΡΙΖΟπαραταξη  συμβούλευε τα θύματα να μην το κάνουν θέμα διότι θα έβλαπτε την επερχόμενη άλωση της πολυπόθητης εξουσίας.

Των ενεργειών αυτών προΐστατο ο ίδιος ο αρχηγός της παράταξης κκ Αλέξιος Τσίπρας, ο μεγαλοπρεπής, ηθικός και αψεγάδιαστος ηγέτης σύμπασας της πρώτης φοράς αριστεράς με το αλέκιαστο μητρώο και το ανυπέρβλητο ηθικό πλεονέκτημα.

Να το χαίρονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν