Η πρεμούρα για τα Σκόπια και το τσοντάρισμα της Αλβανίας







Όταν το σκοπιανό ήταν στο φόρτε του κι ετοιμαζόμασταν εμείς οι μενουμευρωπαιοι, γερμανοτσολιάδες, φασίστες, να κατέβουμε στα συλλαλητήρια, ρώτησα τον κ Γεωργιάδη γιατί τόση πρεμούρα για τα Σκόπια και για ποια χαμένη ευκαιρία μιλούν κυβέρνηση και δημοσιογράφοι σε περίπτωση μη συμφωνίας ; Η απάντηση που έλαβα ήταν:
 ‘’…τίποτα σημαντικό δεν ετοιμάζεται εκεί… και τους δημοσιογράφους μην τους ακους δεν ξέρουν τι τους γίνεται’’
Επειδή τον κ Γεωργιάδη εξακολουθώ να τον θεωρώ έναν έξυπνο και ικανό πολιτικό σκέπτομαι μήπως μέσα στις πολλές δραστηριότητες του κάτι του ξέφυγε.
Κάτι που ο Μακρόν, πιο κοντά στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων και πολιτικών παιγνίων, έπιασε και γι’ αυτό άσκησε βέτο σε Σκόπια και Αλβανία.
Επειδή πολλή θολούρα καλύπτει το ζήτημα  κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι δυο χώρες συγκέντρωναν όλα τα προσόντα για να χρησιμοποιηθούν ως φορολογικοί παράδεισοι εντός ευρωζώνης.
Υπανάπτυξη, διαφθορά, ανυπαρξία θεσμών, κρατικών υποδομών, οικονομικών δραστηριοτήτων.
Οι νέοι που απέμειναν στην Αλβανία βρίσκουν δουλειά μόνο στις χασισοφυτείες, οι δε κάτοικοι των Σκοπίων κατέχουν το ρεκόρ του μεγαλύτερου ποσοστού οπλοκατοχής.
Όμορφες χώρες,  ηθικές, αγγελικά πλασμένες, ένα κι ένα για να εξελιχθούν σε νέους Παναμαδες, νήσους Κέιμαν, Παρθένες νήσους,  Κυπρους κλπ. πλυντήρια των επιτηδείων, που ξεπλένουν τα παράνομα κεφάλαια τους χωρίς φόρους, χωρίς κοινωνική συμμετοχή και  ευθύνη. Χρήμα για το χρήμα, να αυγατίσει για να βγάλει προέδρους, κόμματα, ποδοσφαιρικές ομάδες, στοιχήματα, λαθρεμπόρια, ναρκωτικά, σωματεμπορία και ότι αλλο παράνομο κι ανήθικο μπορείτε να φανταστείτε που, όμως, στηρίζει κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, φάμπρικες και πολυδιαφημισμένες αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες και άλλες δηθενιές
Επειδή δε όλο αυτό το σχέδιο των ΦΠ, των χρηματιστηριακών τρικ, των άϋλων τίτλων, των δομημένων ομολόγων, των οφ σορ και άλλων εμπριμέ, εξυφάνθει, εφαρμόστηκε και εξακολουθεί να ακμάζει στις ΗΠΑ, εξού και το αιφνίδιο και περίεργο ενδιαφέρον εκ δυσμών. Γι’ αυτό και οι αφόρητες πιέσεις, οι εκκλήσεις, η δημιουργία υπονοιών περί συνεπειών σε περίπτωση ανυπακοής.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ευεπίφορη σε τέτοια κόλπα ενέδωσε αμέσως και υπερθεμάτισε με αποτέλεσμα να βρεθεί η Ελλάδα να δίνει και περισσότερα απ’ όσα της είχαν ζητηθεί, εις βάρος εθνικών, ιστορικών, πολιτιστικών και γεωπολιτικών συμφερόντων.
Για τον λογο αυτό πρέπει να ελεγχθούν τα σούρτα φερτα με την Βενεζουέλα, τα πάρε δώσε με την Ροθτσιλντ και όλα αυτά που ο κ. Μητσοτάκης φρονεί ότι θα θεωρηθούν ρεβανσιστικά και μικροκομματικά αν τα ερευνήσει. Τώρα που είναι αρχή και τα γεγονότα νωπά. Μετά την απομάκρυνση… και ο νοών νοείτο…εκτός αν κάτι άλλο έχουν κατά νου!
Ο λαός που καλείται να εκλέξει κυβερνήσεις (δηλαδή δραγάτη στο κεφάλι του ) πρέπει να γνωρίζει τι κουμάσια τον έχουν κυβερνήσει και ποιοι εξακολουθούν να ζητούν ακόμα την ψήφο του, με σαφή αντίληψη του τι πρόκειται να  πράξουν .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν