Κουλ Ουάχατ ή αλλιώς ισοπέδωση.



                                           

Η δημοσιογράφος Β.Π.* ξαναχτυπά.
Σήμερα προκειμένου να μας πείσει περί του δικαίου των εκπαιδευτικών επιστράτευσε τον αντιπρόεδρο του ΔΣΑ.
Ο κ. αντιπρόεδρος σε πλήρη αγανάκτηση, όπως κάνουν όταν παίζουν θέατρο οι συνήγοροι για να πείσουν την έδρα για την ηθική του απατεώνα πελάτη τους, μας ενημέρωσε ότι δικαίωμα επιστράτευσης δίνει ο νόμος στην κυβέρνηση μόνο όταν βρισκόμαστε σε πόλεμο, σε θεομηνίες, καταστροφές  και άλλα τέτοια σοβαρά γεγονότα.
Από κοντά η δημοσιογράφος Β.Π.* να αγανακτεί, με τη σειρά της, για την παραβίαση του συντάγματος, που η κακή κυβέρνηση  έκανε για να επιστράτευση τους  ήρωες εκπαιδευτικούς, που για άλλη μια φορά ετοιμάζονται να καταλάβουν τα θερινά ανάκτορα.
Για να συνέλθουμε λίγο από το την ονειροφαντασία όλων των ροζ  Β.Π*, που στην απεργία των εκπαιδευτικών οραματίζονται επαναστάσεις, εξεγέρσεις, πτώσεις κυβερνήσεων και εγκαθιδρύσεις λαϊκών εξουσιών.
Καμία συντεχνιακή χαβαλεδοσαματατζίδικη αναμπουμπούλα δεν γίνεται για την κατάληψη των ανάκτορων που ονειρεύονται οι αιθεροβάμονες στους λουσάτους καναπέδες τους αναπαυτικά κεκλιμένοι.
Οι συντεχνίες, πολλές φόρες σπρωγμένες και από τους ιδίους τους πολιτικούς , που τους λένε φωνάξτε κάμποσο μπας και σας δώσουν κατιτίς, παλεύουν μόνο για τα συμφέροντα τους και όχι για την λαϊκή εξουσία που φαντάζονται οι πικραμένοι μυξοαριστεροί των Β.Π.*
Απόδειξη η απόσταση της ΑΔΕΔΥ από την ΟΛΜΕ από τη στιγμή που οι πρώτοι δεν έχουν κάτι να βάλουν στη τσέπη.
Αν αυτό που ζούμε εδώ και τρία χρόνια  δεν είναι πόλεμος τότε πως θα το αποκαλούσε ο μαχητικός αντιπρόεδρος και η ερίτιμος δημοσιογράφος ;
Η κατάσταση πολιορκίας αποτελεί πόλεμο ή όχι κ. Βερβεσέ ;
Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ελεύθεροι πολιορκημένοι ναι ή όχι ;
Έχει λοιπόν δικαίωμα η κυβέρνηση να υπερασπίσει την κοινωνία από τις απαιτήσεις των πριγκίπων που μασούλησαν για δεκαετίες ότι μπορούσε η μασέλα του καθενός ;
Γνωρίζετε εσείς και η δημοσιογράφος, που κάθε μεσημέρι μας ταράζει στην προπαγάνδα, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ;
Η επειδή και οι δυο ανήκετε στη κατηγορία των ευγενών ασφαλισμένων σφυρίζετε κλέφτικα ελπίζοντας σε μια θεσούλα από τον Αλέξιο τον Α’ όταν έλθει εν τη βασιλεία του.
Πολύ το θέλω πραγματικά να δω τι θα λέτε όταν αρχίσουν εν μέσω ΣΥΡΙΖΟκυβερνήσεων να κατέρχονται τα ΜΑΤ και  να πέφτει το ξύλο του Αρκουδέα όπως επί των ημερών ΜΠΑΤΣΟΚ.
Οι εξουσίες, αγαπητοί, είτε μπλε είτε πράσινες είτε κόκκινες μια γραμμή ακολουθούν.
Το έχετε δει φαντάζομαι από μόνοι σας.
Είδατε πόσο βοήθησε τη φτωχολογιά ο Ολαντ.
Τι τρις καλά έκανε το ΑΚΕΛ στην χαροκαμένη Κύπρο.
Που φέρανε οι σοσιαλιστές την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία, την Ελλάδα.
Τα ιδία και τρις χειρότερα θα κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε σωτήρας που τάζει λαγούς με πετραχήλια για να πάρει την εξουσία και να στεφθεί πρωθυπουργός.
Μόνο που:
όσοι γεννούν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν
                                    τους κυνηγάει  ο  λαός από τα καλά που κάνουν.

Κοντεύει σχεδόν αιώνας, που το έγραψε ο έρημος ο Βαμβακάρης, ακόμα να το εμπεδώσετε;
Αλλά που να αφήσουν  οι Ρίτες και  οι καψούρες του ‘’αείμνηστου’’ και οι Σουλεϊμάν, οι Fuckμαγκιουλ και οι Αγαθωνες στις μέρες μας να προκόψετε.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία διαχρονικά.
Δεν την παίρνουμε τη Πόλη με φραπόγαλο και φρέντο αραχτοί στις καφετέριες ούτε με χουλιγκανισμούς, κουκούλες, κομμένες εξατμίσεις, μαγκιές και αριστεροσύνες  *Βορείων Προαστίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο δημιουργός του «Πίτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

Ο αδάμαστος αρχηγός των Απάτσι, Τζερόνιμο

Ο θρυλικός βρετανός κομμωτής Βιντάλ Σασούν